Profesyonel Pastacılık Eğitimi

Geçtiğimiz yıllardan beri devam eden ve pastacılık aşıklarının hayallerine adım adım yaklaşmasına vesile olan Profesyonel Pastacılık eğitimi Eylül ayı ile birlikte yeni sezona tam anlamıyla hazırlanıyor.

Eylül dönemi için kayıtlarımız başladı .

Profesyonel Pastacılık Eğitimi eğitimi toplamda 8 ders olarak yapılmaktadır. Derslerin konulara göre süreleri farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle yanlarında belirtilmiştir. Toplamda 27 saatlik bir eğitimdir.

Eğitim bireyseldir. Haftada 1 gün ya da 2 gün çalışılmaktadır. Program katılımcı ile görüşülerek ona ve Misscookiess’e uyan gün ve saatlerde gerçekleştirilir.

Eğitim sırasında ; katılımcıya ders konularını içeren doküman ile birlikte tarifler ders bazında mail üzerinden gönderilecektir.

Eğitimde 8 ders’in de tamamlanması durumunda katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim ders ve saat planlamalarında değişiklikler olabilmektedir. Özel durumlar, sağlık, izin vs . durumunda katılımcı eğitim tarihlerinde değişiklik yapmayı teklif edebilir.

Pandemi nedeniyle değişen çalışma koşullarına işletmemiz de uyum göstermektedir.

Bu nedenle kısıtlama olan günlerde veya devlet tarafından yasak uygulanan ya da kapatılan günlerde yapılamayan dersler için karşılıklı program belirlenerek ,uygun gün ve saatlerde yeni ders saatleri belirlenecektir.

Yine de tamamlanmasına engel durumlar varsa ,programa göre dersler online olarak devam ettirilecektir.

Eğitime katılmaya karar vermeniz durumunda , sizlerle görüşmek ve tanışmak isteriz. Uygun olan bir günde atölyemize ziyarete gelerek ,kayıt işlemlerinizi ve ders programınızı oluşturabilirsiniz.

Sevgiler.

Pasta Şefi /Ayşe Alev Atalay