Misscookiess Evleniyorum Sonbahar Kreasyonu :)’

Sizden çok uzak kalamıyorum 🙂 Yaptığım güzellikleri sizlere paylaşmak için o kadaaar zor dayanıyorum ki anlatamam. 🙂 Hele bir de aksilikler olunca lamba patlayınca, yetmezmiş gibi sigorta atınca, bi şey bi şeyler işte ters gidince bi elimle lambayı bir elimle makinayı tutunca bazen sinirleniyorum (angry bird bakışlarına sahip oluyorum bir anda :), elimden geleni yapıyor ve en güzel sonuçlara ulaşmaya çalışıyorum tabi daha da iyileri zamanla olucak, :))

”Misscookiess Evleniyorum Sonbahar Kreasyonu :)” nda öncelikle gelini yaptım (şeker hamurundan küçük süs adı altında) sizden biraz sakladım:) merak edin diye.. Daha sonra kurabiyelerini yaptım ,ama damadı yapmadım,onu sizin seçmenizi istedim nasıl mı olucak ? Sizin hayalinizdeki ve aklınızdan geçen en çılgın damat olsun istedim.. 🙂 İstedim ve dedim ki sizin önerilerinizden seçilecek en güzel damat bu güzel gelinin yanında yer alsın ve damat önerisi yarışmasında kazanan birazdan göreceğiniz bu kurabiyelerden 10 adet hediye kazansın istedim 🙂

Yapılacak bu mini yarışmayla ilgili detayları yakında paylaşıcam ama önce bakarken içimin açıldığı kurabiyeleri sizlerle büyük bir zevkle paylaşmak istiyorum 🙂 Kimbilir bu güzellikler pastanın üzerinde nasıl da müthiş duracak aahh aaah sabırsızlıkla pasta yapacağım günü bekliyorum :))

Mutlu hayaller … 🙂

[nggallery id=1]