Yeni Yıl Yaklaşırken Yepyeni Ürünler Part-1

Uzun zamandır blogumu ihmal etmenin burukluğunu yaşıyorum:( Ama inanın yine hep onun ve sizler için çalışıyorum.Yeni yıl yaklaşıyor ve bizlerde yeni yıla yeni umut ve dileklerimize kavuşma heycanı içersindeyiz,öyle miyiz?  belki değiliz ,ama öyle olduğumuzu düşünelim şimdi:P

Ben de düşündüm ve sizlere sevdiklerinizle güzel kutlamalarınızı gerçekleştirirken yanınızda bir kavanoz süslü kurabiye götürmek istersiniz dedim:) Yukarıda resimde görmüş olduğunuz ürün Yeni Yıl Yaklaşırken Yepyeni Ürünler konseptinin ilk ürünüdür, “Kavanozda Yeni Yıl Kurabiyeleri” olarak sizler için yeni yılda sevdiklerinize güzel ve farklı bir armağan sunabilmeniz için misscookiess tarafından kavanozu ile birlikte sizin için tasarlanmıştır. Kurabiye kavanozunun içerisinde 15 adet minik kafa yeni yıl kurabiyeleri bulunmaktadır. Kurabiye kavanozu farklı süslemeleri ile resimde gördüğünüz sunumuyla sizin olmakta ve armağan edilmeyi beklemektedir.

Fiyatı: 50 TL

ps: Yeni yıl yaklaşırken yepyeni ürünler konseptinin ilk ürünü olup, diğer ürün ve sunumları sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Bu aralar postlarım fazla olacak noluuur benden sıkılmayın;)

Mutlu Yıllarrrrr