Alice in Wonderland Cupcake♥♥ İş-aşk-ı

 
 
 
 
Gözde baklavası ve spor arabasıyla:)

Bu yazımı canım kardeşim,can yoldaşım Gözde’ye ithafen yazıyorum:) Sevgili arkadaşım şu an İngiltere’de ve onu gerçekten çok özlüyorum. Herkeslerin gezdiği ,eğlendiği,bir diğer değişle kafaları dağıttığı cumartesi gecesinde oturup blog’a yazı yazmak ve bu haftaki siparişlerin fotoğraflarını eklemek gerçekten işe olan aşkı tanımlasa gerek.

O gitmeden önce görüştüğümüz  son gecede birbirimize verdiğimiz hedeflerimizle ilgili sözler,hayatta istediğimiz gerçekleştirmek için atacağımız veya attığımız adımlar, zorluklar,yıkılmadan ayakta durmalar,gözlerden süzülen yaşlar ama bir işi başarabiliyor olmanın mutluluğu, tek başına,dimdik işte bunlardı o gece konuşulan ve bizi biz yapan unsurlar.

Geceleri sabahlara bağlayan çalışmalar, öfke patlamalarıyla gelen ağlama krizleri, başarıya giden yolda aşılması gereken engellerdi. Bilirim ki kendim için bu zor yolda,tek başına iş kurmanın verdiği yalnızlık zorluk ve heyecanla ağlamaktan şişen gözlerimi, yolda hızlı hızlı yürürken insanların neden ağlıyor sorusuyla yüzüme baktıklarını: cevabı çok basit; istediğim bir işi yaparak hayatım boyunca hedeflediğimin çok para değil çok sevgi olabilmesi için, daha çok kişiye hitap edebilmek tuttuğum bir işi koparabilmek, sırtıma aldığım kendimden ağır taşı genç tecrübemle taşıyabilmek, vazgeçebilmek olası hazır bütün fırsatlardan ve sıfır olabilmek,sonra her sıfırın aslında bir başlangıç olduğunu görebilmek için, çok basitti aslında ağlamamın sebebi yeniden var olabilmek için.

Ufak bir kaç cümle paylaştım, misscookiess olma serüveninde yaşadıklarımla ilgili tabi daha o kadar da fazla söylenecek anlatılacak hikaye var.Devamını diğer yazılarımda paylaşacağım.:)

Gelelim Gözde’ye kendisi İngiltere’ye gider gitmez bir spor araba ve bir baklavanın sahibi oldu:):P bknz: resim x . İngiltere’ye şahsen ben de gitmek ve hatta blog sayfama ürünlerimin vs. ingilizcesini de yazmak istiyorum,ovv çok istiyorum daha çok çalışmam lazım:( Aa tabi unutmadan alice cupcakelerinin sahibi sevgili nihan hnm’a da buradan çalışma fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum.

Olma mı?

Güzel cumartesi akşamının şu saatini güzel mekanlarda şarap içmek yerine benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim:)

Bon a Petit..