Doğumgünü temalı kurabiyeleri♥

Bir yeni doğumgünü teması daha güzel güzel sona erdi, doğumgünü kahramanımız bir erkekti bu yüzden renklerde biraz tereddüt yaşadım ama sonra dedim amaaaan kız rengi erkek rengi diye bir şey yok renkler hepimizin ve  mutlu mesut çalıştım:) Lakin güzel de oldu ki siparişin sahibi Seda hanımdan öyle coşkulu öyle güzel bir telefon geldi ki  telefondaki çoşkusunu ve yaşadığı mutluluğu anlatırken içimden bir kelebek uçuyormuş gibi hissettim. Ne diyeceğimi bilemedim,gözlerim doldu ve tabi konuşmakta zorluk çektim,bir süre  ama sonra  kendimi hemen toparlayarak kendisine güveninden dolayı çok teşekkür ettim. Mutlu etmenin mutluluğuydu yaşadığım duygu yoğunluğu ve başarabiliyor olmanın verdiği gururdu.. Seviyordum.

Bu aralarda çok güzel mailler ve telefonlar alıyorum,beğenilerini ileten herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Özellikle de yardım almak isteyenler ,bazı konuda danışmak isteyenler vs.vs. mail yoluyla veya telefonla benimle iletişime geçerek her konuda danışabilirsiniz.Elimden geldiğince destek olmak yardımcı olmak ve bildiğim bir şeyi sizinle paylaşmaktan asla çekinmem.

Bir doğum günü masalı daha böyle sona erdi, görenler gülüp eğlendiler,yiyenler tadıp mutlu oldular..

Sırada çok ama çok heyecanlandığım farklı iki tarzı birleştirmeye çalıştığım yine bir doğum günü çalışması var,bu sefer birlikte efsanelere konuk olacağız,yakında..

 

Sevgiler.

Alev.