Minik bir cupcake kulesi öyküsü..

 

cupcake kulesi

cupcake kulesi

cupcake

cupcake

Van Gogh portrelerinden harika görüntüler
Van Gogh portrelerinden harika görüntüler
Van Gogh'da ben şaşkın:P

Van Gogh'da ben şaşkın:P

Bu haftanın butik öykülerinden bir tanesi minik Öykü:) Biraz sonra aşağıda resmini göreceğiniz cupcake’lerin sahibesi kendisi. Bir yaşına girmiş, minik bir fenerbahçe hayranı ufak tefek bir şey işte. Kendi gibi güzel ve kirazlı cupcake’leri ile doğumgünün bir hayli mutlu geçirdiği kesin:P –> bknz: foto 3

Birbirinden güzel ve bir hayli şaşkın baktığı ve elini onları keşfetmek için üzerine attığı fotoğraflarını da mutluluk anı olarak paylaşmak istedim. Acaba bunlarrrr neee diye anlamaya çalıştığı ama aslında tam da anlam veremediği  neyse ben bir elimi atayım üzerlerine  dediği biraz belli oluyor sanki:) Öykü’ye daha nice mutlu yaşlar dileyerek her yeni yaşında birlikte olmayı dileyerek devam ediyorum. Bizim cupcake kulemiz biraz minik ve butik oldu e yeter fazla çikolata yememek lazım :), cupcakelerin içerisi ganaj çikolata dolgulu , cupcake siparişlerinde özellikle kek ve çikolatanın ağızda çok hafif bir tat bırakmasına dikkat ediyorum, kek tarifi Misscookiess özel tarifiyle hazırlanıyor, klasik cupcake tariflerinden biraz farklı. Sipariş sonrasında sevgili öykü’nün ailesi bu kadar hafif  diğer bir deyimle iç baymayan cupcake’ler yaptığım için özellikle teşekkür ettiler ehem,afiyet olsun efenim:)

Yaklaşan anneler günü ve hediyeleri sürecinde ve diğer siparişlerle hayatımız akıp gidiyor işte, biraz kendime vakit ayırarak kültürel aktivitelerde bulunarak yuvarlanıyorum. Bu hafta taaa Karaköy’e kadar yuvarlanmışım(ki bu aralar Karaköy top listemde 1 numara:) ki kendimi Van Gogh Alive’da buluvermişim. Canlı canlı bir Van Gogh deneyimi yaşayarak henüz süslenmiş kurabiye ve cupcakelerin olmadığı bir döneme yolculuk ettim. 15 Mayıs son katılım gitmenizi tavsiye ederim:)

Yeni bir haftaya daha sevgiler:)