Fırsat bu Fırsat ♥ Cupcakeleri Siz de Yakalayın..

Biraz uzun zaman oldu bana göre yazı ve resim giremeyeli 🙁 Bu yazıda 🙁 işaretini biraz fazla görebilirsiniz,çünkü ufak bir nedeni var, geçtiğimiz hafta koştura koştura işlerimi halletmeye çalışırken kaldırımın kenarında ayağım kaydı ve düştüm 🙁 Dizim yaramaz çocuklar gibi kocaman bir yaraya sahip oldu, düşerken fark etmeden destek almaya çalıştığım elim ise burkulmuş,sonradan ağrısıyla birlikte fark ettim. Olayın üzerinden bir hafta geçti ve ben bu süre boyunca elimi kullanmadım, tedavi olduğum doktorda 7-10 gün arası elimi kullanmayarak dinlenmem gerektiğini söyledi:(

Her şey tepetaklak oldu bir anda ve anladımki el insanın ne kadarda önemli bir işlev gören organıymış, özellikle el sanatlarıyla ilgili bir işle uğraşıyorsanız 🙁 Bütün almış olduğum siparişlerimi iptal etmek ve yeni siparişleri de alamamak durumda kaldım:( Yine de sağlığım yerinde olduğu için çok şükür ettim:)

Dramatik hikayemden sonra bir de mutluluk hikayem var onu da kısaca anlatmak istiyorum. Düştüğüm günün ertesi günü yetişmesi gereken, çok sevdiğim ve yeni tanışma fırsatı bulduğum sevgili Reyhan’ın kurucusu olduğu” Fırsat bu Fırsat ” ekibinini 2. yılı kutlaması için hazırlamam gereken cupcakeler vardı:( Eyvah dedim , şimdi ne yapıcam elim acıyo mu evet acıyo sargıyı sardım,kremi sürdüm ben başladım çalışmaya,bir saatten sonrasında baktım ki sadece sol el çalışıyorum:) Evet gerçekten çok zordu, ama yetiştirmek için elimden geleni yaptım,ertesi gün şişmiş davula benzeyen bir el ile doktorun yolunu tuttum. Ama mutluyduk , resmini çekemediğim cupcakelerin bir kısmının resimini sevgili Reyhan çekmiş ve twitter’da da bahsetmiş:=)

Fırsa tbu Fırsat benim de kısa süre önce tanıştığım ve gerçekten de güzel fırsatları yakalayabileceğiniz bir site bir sürü konu başlıklaraı var; yemek,güzellik,eğlence,tatil vb. konu konu kategorilere ayırmışlar ve böylece siz de kolaylıkla hangi alanda bir fırsat yakalamak istiyorsanız oraya kolayca yönelip,o fırsata sahip olabiliyorsunuz. Hazır yaz ayları gelmiş tatil planları yapılırken bir göz atın derim; linkini yazıyorum kolay ulaşabilmeniz için http://www.firsatbufirsat.com/yeni-firsatlar/istanbul.

Sevgiler.

Kendinize dikkat edin.