Kurabiye Kursunda neler yapıyoruz..

Her hafta kurabiye kursu diyoruz yayınlıyoruz, kurabiye kursu başlıyor diyoruzz ,peki neler yapıyoruz kursta bu postumda kısaca bunlardan bahsedeceğim;

Öncelikle kurabiye kurslarında tercihini Misscookiess’ ten yana kullanan kişilere ilgi, beğeni ve güvenleri için teşekkür ediyorum. Umarım hepiniz ileride küçük bir kurabiye kursuyla adım atan ve pasta sanatına adım atmış değerli sanatçılar olursunuz:) Biraz fazla mı şa şaalı cümle oldu ne? Neyse çok uzatmıyorum.

Kurabiye kurslarında Misscookiess’in sizlere aktarmaya çalıştığı özetle şunlardır: Sizler cumartesi olan tatil günlerinizi kursa ayırıp bir hobi edinmek, biraz kafa dağıtmak( ne de olsa yoğun ve stresli bir hafta çalışma ile geçiyor), arkadaşlarınızla eğlenceli bir aktiviteye katılmak, yaratıcılığınızı zorlamak ya da meslek edinmek için benimle birlikte yaklaşık 5 saat boyunca kurabiye,sekerhamuru ve diğer birbirinde güzel malzemelerle yaratıcılık sınırlarını biraz zorluyorsunuz.

Zaten kursa başlarken ilk söylediğim cümle, ” Siz buraya geldiniz! burası yaratıcılığın en yüksek dozda kullanıldığı ve aynı zamanda buna eşlik eden materyaller hakkında teknik bilgilerin ağırlıklı olarak sizlere aktarıldığı bir yerdir”  

Basit düzeyde şeker hamuru ile kurabiye süslemenin içerdiği tüm teknikleri sizlere uygulamaları ve gerekli tüm teorik uygulamaları sizlerle birlikte bizzat uygulayark, en temel yapmanız ve yapmamanız gerekenleri sizlere kurs süresi boyunca aktarıyorum. İllaki her inek siyah beyaz değildir, burası bir sanat atölyesi ve sanatın barındırdığı yaratıcılıkta bizim bu süreçte en kıymetli varlığımız, öyleyse sizin ineğiniz mavi, koyununuz da kırmızı olsun, özetle sizden beklenenler bunlardır.