Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun :)

 

DSC_0714

 

DSC_0688

Sevgililer gününüz kutlu olsun 🙂 Bugün için bir değişiklik yaptım ve cupcake ve pasta dışında sevgililer günü için sevgilime özel elmalı tart yaptım 🙂 Evet , belki bir şef değilim. Bu işe küçük küçük attığım adımlarla , yoğun çalışma temposu ve bitmek bilmeyen çalışmayla geçen uzun gecelerle ilerletmeye ve olabildiysem eğer bir kısım başarılı olabilmeye çalıştım 🙂 

Tırnaklarımla her bir parçasını tırmalıyorum hala da devam ediyorum , belki de bu beni daha çok bağlıyor yaptığım işe .

Keşke çok erken yaşlarda bu ilgi ve yeteneğimi fark etseydim ne okullar vardı , hayalimde gitmek istediğim. Ama bu işe merak sardığımdan beri, işin özünü , pişirmenin kimyasını çeşitli kitaplardan öğrenmeye çalıştım. Farklı kitaplarda bulunan değişik tarifleri fırsat buldukça denerim.

Annemin, minik ellerimde yoğurmayı öğrettiği üzerine toz şekerden süs yaptığımız portakallı kurabiye ile büyüdüm. Bir tesadüf ki beni eski günlere götüren bir kitap ile tanıştım. En güzelinden tarifler/Ayşe Kazancı . Aslında hepimizin bir kıyısından köşesinden bildiği sıcacık tarifler yer alıyor . İçlerinden en sevdiklerimden olan annemin çok yaptığı elmalı tart yaptım. Sevgililer gününe özel olarak kalp tart kabında pişirdim. Sevginizi katarak ellerinizle yaptığınız her yemek sizin için yeni doğmuş bir bebek gibidir ve sevgi ile nakşedilmiş bir sanat’tır.

Sevgililer gününüz kutlu olsun!