Yenilebilir Kağıt Çiçek Modelleme Kursu

1912092_825936924107571_5087333159654429834_n (1)

 

Son zamanlarda bu iş ile ilgilenenler , takip edenler belki bir yerlerden görmüş veya duymuş olabilirler. Özellikle yurtdışında daha yaygın ve öncelikli olarak kullanıldığını görebiliriz. Pinterest gibi sitelerde birbirinden güzel bolca yenilebilirkağıt yani diğer adı ile wafer paper ile süslenmiş bir sürü pasta, kurabiye ve cupcake‘e rastlayabilirsiniz. Geçtiğimiz yıl Türkiye’de de kullanılmaya başlayan bu güzel ve kullanışlı malzeme , şeker hamuruna nazaran daha kibar durmaktadır.

İlk internet sitelerine bakarken gördüğümde , bu ne acaba diye düşünüp durmuştum, şeker hamuru desen değil, kağıda benziyor ama şekerhamuru kağıdı çok kötü birşey o da değil , meğerse aslında gofret kağıdı olarak da geçen yenilebilir kağıt’mış.

 

İlk defa kadınlar gününde uygulamıştık , cupcake’ler üzerine ve çok da kibar olduğu için çok beğenilmişti. Tabi daha sonrasında baskı da alınabilen bir malzeme olduğu için farklı desenler, farklı desenli kağıtlardan çeşitli çiçekler yapmaya devam ettim.

Ben çok iyi dost oldum böyle zaman geçe geçe yenilebilir kağıt ile beraberliğimiz farklı boyutlarda ilerledi.

Evet , bunu söylemekten dolayı çok mutluluk duyuyorum. Kısa bir zaman sonra yenilebilirkağıt çiçek kursu ile birlikte olacağız.

Coming Soon…