Cupcake İstanbul

DSC_1966

 

 

 

 

 

 

 

 

upcake İstanbul,

İstanbul temalı cupcake’ler değil belki .. Bir süre önce İstanbul temalı çok güzel bir pasta design etmiştik. Bu işi kurabiye yaparak öğrendim sonrasında tabi farklı ürünlerle ilerledi gitti , bunlarda içlerinde en çok yapmayı sevdiğim cupcake , bunu hemen hemen bütün yazılarımda da belirtirim. Misscookiess’in özellikle cupcake’lerinin sanki bir pasta dilimi gibi olduğunu , Misscookiess’in ıslak keki ve sos dolguları ile içleri süslenmekte.Tercihe bağlı olarak kremalı cupcake ve/veya şekerhamurlu cupcake olarak yapılabilmektedir.

Özellikle son dönemde, nişan, düğün cupcake’leri , cupcake kuleleri , cupcake kuleleri yanısıra , üzerine gelin damat figürlü küçük bir pasta eşliğinde sunulmaktadır.

Cupcake alternatifleri arasında en çok sevdiğim ve en güzellerinden birisi olduğunu düşündüğüm ısırdığımda kendimi Magnum reklamında gibi hissettiğim kakolu ,çikolata sos dolgulu ve içi vişne&böğürtlen parçacıklı ve üzerine tekrar çikolata kreması koymakta hiç sorun görmüyorum. Çünkü çok lezzetli oluyor 🙂 yummy !!

Evet Cupcake’in İstanbul ile serüveni işte yıllaaaar önce bu şekilde başladı ve daha da güzelleşerek devam ediyor. Üzerine şeker hamuru koyulan cupcake’lerimiz için de farklı aromalar , iç dolguları vs. çeşitlendirmelerimize devam etmekteyiz.