Koç Üniversitesi ‘Hayalimi Paylaş’ Derneği Cupcakeleri

 

 

 

 

 

IMG_8800IMG_8814IMG_8873IMG_8888IMG_8899IMG_8794 (1)

IMG_8793

 

IMG_8876

IMG_8817

Post’un başlığından da anlaşılacağı gibi aslında daha çok yazı sığdırmak istedim başlığa 🙂 öyle yazdım başlık uzun böyle yazdım başlık kısa oldu , en iyisi dedim ortaya karışık bir cümle oluşturmak , Koç Üniversitesi ‘Hayalimi Paylaş Derneği’ işbirliğinde Dünya Çocuklar gününde çocuklar için düzenlenen etkinlikte Cupcake’lerimiz ve kurabiyelerimiz satışa sunuldu 🙂 Kısa sürede tükenen cupcake ve kurabiyeler , ilgi gösteren herkes emeği geçen herkese çok çok teşekkürlerimizi iletmek isterim.

Klüp başkanı Ece hanım bana ulaştığında ve projeden bahsettiğinde ve yaptıkları projenin detaylarını okuduğumda ise gerçekten çok heyecanlandım 🙂

Biraz Hayalimi Paylaş ve Bir Dilek Tut Derneği neler yapıyorlar onlardan bahsetmek isterim ; aslında tek kelime ile çok güzel işler yapıyorlar . Belki de dünyanın en güzel şeylerinden bir tanesi bir çocuğu mutlu etmek , bir değil hatta birden fazla çocuğu mutlu etmek . Hayati tehlike taşıyan bir hastalığı olan , kimsesiz çocukların bir dileğini gerçekleştiriyorlar 🙂 Ama ne isterse ve imkanları ve ellerinden gelenler onlara ne kadar yardımcı olabilirse , tüm bunlar dahilinde yapıyorlar bunu .

Geçtiğimiz hafta Dünya Çocuk Günü’nde Koç Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar yararına cupcake ve kurabiyelerimizin satışı yapıldı .

Çok güzel , çok pozitif insanların olduğu başta Ece hanım olmak üzere , emeği geçen herkese çok teşekkürler.

 

Bu güzel organizasyonda Misscookiess olarak bir parça tuzumuzun bulunması da bize ayrıca mutluluk ve gurur verdi 🙂

 

Bu ve bunun gibi güzel bir sürü sosyal sorumluluk projesinde yer almak dileğiyle 🙂

 

Sevgiler.

 

Misscookiess.