Nişan Pastası

DSC_0687

 

DSC_0690

 

Bu pastamızın hikayesi de şöyle oldu 🙂 evet , aslında her yazımda belirtiyorum , yaptığımız her bir pastanın , her bir cupcake, her bir kurabiyenin hikayesi var  . Var evet ,görsellere bakmanın yanı sıra bu yazıları okuyanlar her birine hikayelerini belirtmeye çalıştığımı eminim fark ediyorlardır.

Pasta yapıyor musunuz ?

Evet pasta yapıyoruz Ama sıradan bir pasta yapmıyoruz , sıradan pastalara hiç elimiz daha önce değmedi . Hepsinde bir hikaye barındırıyoruz. Hepsinde siz ve sevdikleriniz, hayatta yapmayı sevdiğiniz şeyler. Kısacası SİZ varsınız 🙂

Pastalarımızı özel ganaj kremamızla sıvamak ve şekerhamuru ile kaplamamız dışında , aslında anlam katan da bu , o bıçağı pastaya yaklaştırınca içimizin gitmesine sebep olan , ay bunu yemeye kıyamam dedirten işte sizlerin hikayeleri .

Nişan Pastalarımızdan belki de en sadesi şu an bu posta eklemiş olduğumuz pasta , Nil ve Emre’ye pasta larını yapmadan önce şu soruyu sordum; ilişkiniz bir kelime olsa ne olurdu dediler ki : ‘Sade’ evet tam da onlar gibi sade yalın ve renkli bir kalp , bazen çoşkulu bazense durgun bir liman .

Sadelik güzelliktir, güzellik sevgidir,sevgi ise SİZ.

 

Mutlu haftalar dileriz.

 

Misscookiess.