Düğün&Nişan Pasta/Cupcake Siparişi Nasıl Verebilirim ?

DSC_0859

Bu aralar en çok , en sık duyduğum sorulardan bir tanesi , düğünüme çok az kaldı pasta siparşi konusunda kararsız kalıyorum , yoksa artık son zamanlarda trend haline gelen cupcake’lerden ya da cupcake kulelerinden mi sipariş versem , bilemiyorum ?

1) Düğünüm için pasta ve cupcake siparişlerini nasıl detaylandırmalıyım ?

Kısa kısa bazı sık sorulan soruları cevaplandırmaya çalışacağım , eğer düğünüze az bir zaman kaldıysa ve hala şu hep klasiklerden olan çok katlı pastalardan mı yapsak yoksa artık pasta yerine geçen hem gösterişli sunumuyla , hem de yeme konusunda pratikliğiolan cupcake’lerden ya da cupcake kulesi mi yaptırsak diyorsanız 🙂 o zaman size tavsiyem öncelikle temanızı belirleyin .

Düğün temanız ne olacak ? Örneğin , vintage bir tema mı ? yoksa çiçeklerden oluşan bir tema mı ? yoksa çok farklı animasyon karakterlerinden oluşan bir tema mı ? Mesela starwars , ya da Tim Burton ( daha önce çalıştığımız için çeşitli canavar temaları ve tim burton temaları 🙂

İlk adım olarak temanızı netleştirdikten sonra , eğer çok kararsız kalıyorsanız Butik Pastacınız ile görüşerek detaylandırmanızı ve fikir alış verişinde bulunmanızı öneririm.

2) Kaç gün önceden siparişimi vermeliyim ?

Bu soru aslında en kritik sorudur 🙂 Her sipariş için sorulan sordur , siparişlerin özellikle de şekerhamurlu figürlerde hazırlanma süreleri zaman alabiliyor işçiliğine göre ve detaylarına göre , bu nedenle düğün ve/veya nişan hazırlıklarında siparişlerin min. 1 hafta hatta yoğunluğu da varsayarsak 2 hafta öncesinden verilmiş ve pastacınız ile görüşmüşolmanızı tavsiye ederim .

Daha sonrasında bu iki aşamayı hallettikten sonra , evinizde rahatça ayaklarınızı koltuğa uzatabilirsiniz çünkü artık pastanız veya cupcakeleriniz emin ellerdedir 🙂

 

Sorularınız veya danışmak istedikleriniz için miss@misscookiess.com adresinden bizlere ulaşabilir ve detay bilgi alabilirsiniz .

 

Sevgiler.